26219704، 26230240-3، 26219829
تلفن تماس با واحد پشتیبانی

**********








سخت افزار و شبکه

راه اندازی شبکه های کابلی

شبکه های کابلی از کابل ها و مبدل های شبکه برای اتصال به یکدیگر و اشتراک گذاری منابع استفاده می کنند، در طراحی شبکه های کابلی برای اتصال رایانه ها، از دستگاه های مرکزی مانند سوئیچ، روتر و هاب استفاده می کنند. پیکر بندی شبکه های کابلی با توجه به ترکیب حضور دستگاه های مختلف می تواند متفاوت باشد. در طراحی شبکه های کابلی می بایست از هر گره تا دستگاه های توزیع کننده مانند سوئیچ و هاب به صورت مستقل کابل کشی صورت گیرد. نوع و سیستم کابل کشی استفاده شده در یک شبکه دارای اهمیت ویژه ای است چرا که وجود انواع متفاوتی از کابل ها برای انتقال داده ها در سرعت های متفاوت و فواصل گوناگون استفاده می شود، برای داشتن شبکه ای با حداقل مشکلات، رعایت مجموعه قوانین موجود امری واجب است. با وجود گسترش استفاده از شبکه های بی سیم، هنوز بیش از ۹۵ درصد سازمان ها از سیستم های شبکه ای مبتنی بر کابل، استفاده می کنند.

مرکز طراحی شبکه های کابلی
 
 

راه اندازی شبکه های بی سیم

شبکه های بی سیم یکی از انواع شبکه های کامپیوتری می باشد که راه اندازی و پیکربندی می شوند، همانطور که از نامش پیداست، این شبکه ها بدون نیاز به کابل کشی و دات کشی راه اندازی می شوند، ارسال داده و انتقال آن از طریق امواج الکترومغناطیسی مانند امواج رادیویی صورت می گیرد و در واقع به تجهیزات سخت افزاری که در طراحی شبکه استفاده می شوند، این امکان را می دهد که بدون استفاده از سیم و کابل با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این شبکه ها برای ارتباطات راه دور که امکان کابل کشی میسر نیست، مناسب است. قابلیت تحرک بالا از ویژگی این شبکه هاست چرا که تغییرات در محل فیزیکی ایستگاههای کاری به راحتی امکان پذیر می باشد. برپایی این شبکه ها نیز با توجه به نیاز یک سازمان صورت می گیرد، با بررسی مزایا و معایب این شبکه ها نسبت به شبکه های کابلی و اینکه در یک سازمان راه اندازی چه نوع شبکه ای به لحاظ هزینه و درخواست های کاربران مناسب می باشد، نیاز به تحلیل و بررسی دارد.

طراحی شبکه های بی سیم
 
 

 راه اندازی مرکز داده

مرکز داده چیست؟ مرکز داده و یا دیتا سنتر محیطی ست که در آن سیستم های کامپیوتری، تجهیزات سخت افزاری، سرورها، زیرساخت های ارتباطی و امنیتی قرار می گیرند، مرکز داده عموماً در پایین ترین قسمت یک ساختمان قرار می گیرد تا دسترسی راحت تر به چاه ارت را فراهم کند. در مراکز داده انواع سیستم ها  و تجهیزات طراحی شبکه، نگهداری می شوند که می توان به سوئیچ ها، روترها، فایروال ها، سرورها، سیستم های امنیت اطلاعات، سیستم های توزیع قدرت، سیستم های ذخیره سازی، سیستم تأسیسات و فیزیکی اشاره کرد. طراحی مراکز داده هم مانند طراحی شبکه نیازمند دانش و مهارت کافی مهندسان شبکه است. اقداماتی که در این مرحله صورت می گیرد شامل تولید طرح اولیه پلت فرم و نقشه های فنی، اخذ مجوز لازم جهت راه اندازی، تهیه سیستم های سخت افزاری، برآوردهزینه، آماده سازی تیم اجرا، نصب و راه اندازی تجهیزات و در نهایت انجام تست های اولیه می باشد.

طراحی مرکز داده شبکه های کامییوتری
 

   راه اندازی دوربین های مدار بسته

دوربین های مداربسته، دوربین هایی می باشند که در محل خود ثابت بوده و تصاویر را به یک یا چند محل ارسال می کنند. دوربین های مدار بسته در دنیای امروز کاربردی بسیاری در حوزه ی حفاظت، نظارت، امنیت و سیستم های مانیتورینگ پیدا کرده‌اند. نصب و راه‌اندازی یک دوربین مداربسته تحت شبکه تفاوت‌های بی‌شماری با دوربین‌های آنالوگ دارد و نیازمند آشنایی با پیچیدگی‌های شبکه‌های رایانه‌ای است. دوربین‌های مدار بسته‌ی تولید شده از نظر نوع سیگنال، به دوربین‌های آنالوگ، دوربین‌های ip  (آی‌ پی تحت شبکه) و دوربین‌های دو منظوره تقسیم می‌شوند. برای نصب و راه‌اندازی یک دوربین مداربسته تحت شبکه، به طورکلی می‌بایست گام‌ های زیر طی شود: اتصال تغذیه به دوربین، اتصال دوربین به کامپیوتر، قرائت IP دوربین، تنظیم سطح IP دوربین، Ping کردن آدرس IP دوربین، نصب نرم‌افزار دوربین.

مرکز راه اندازی دوربین های مدار بسته
 
 

 راه اندازی سانترال

سانترال چیست؟ به منظور ایجاد شبکه های خصوصی در ادارات، سازمان ها و شرکت های بزرگ و کوچک از سانترال استفاده می شود، در این روش با به اشتراک گذاشتن خطوط شهری، همه کارمندان قادر خواهند بود از خطوط استفاده کنند، در واقع اشتراک گذاری خطوط تلفن شهری توسط سانترال برای کاربران میسر می گردد و کاربران می توانند بدون نیاز به پرداخت کوچکترین هزینه ای با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. می توان به دستگاه سانترال نیز به شکل یک مرکز مخابرات کوچک نگاه کرد.  سازمانی را در نظر بگیرد که چندین خط تلفن دارد، برای دسترسی به این خطوط نمی توان برای هر کاربر به صورت جداگانه تمام خطوط را در اختیارشان قرار داد، با نصب دستگاه سانترال می توان این مسأله را حل کرد. نصب و راه اندازی آن در چندین مرحله صورت می گیرد. این دستگاه دارای مزایا و امکاناتی می باشد که در ادامه به آنها پرداخته ایم.